HRTuning in limba Romana HRTuning in limba Engleza HRTuning in limba Olandeza HR Tuning in limba Italian

Viziune, Misiune

Viziune
Fiind o firmă din domeniul consultanţei, viziunea noastră descrie lumea corporatistă aşa cum am dori să o vedem pretutindeni în jurul nostru. Pentru aceasta, am construit un portret al companiei ideale, la construcţia căreia dorim să contribuim şi noi:

"Compania pentru care vrem să lucrăm e o comunitate etică, deschisă, în care oameni diverşi generează din ce în ce mai mulţi bani făcând ceea ce le place. Lumea pe care o clădim e o reţea de asemenea comunităţi".

Misiune
Dacă viziunea descrie un portret al unei stări ideale a clientului, misiunea răspunde la întrebarea:
De ce anume are el nevoie şi unde intervenim noi?

     "HR Tuning la iniţiativa clientului:
     a. Impulsionăm angajaţii să îşi eficientizeze compania;
     b. Provocăm managerii să-şi regândească afacerea;
     c. Mediem atingerea unui consens şi oferim suportul procedural pentru implementarea schimbării
".
Valori
home

Valori
Patru valori cardinale marchează comportamentul nostru în relaţia cu clienţii, partenerii de afaceri şi angajaţii:

respect, de la prima până la ultima întâlnire.
Pentru noi, respectul înseamnă atât o stare de spirit, transmisă printr-un zâmbet într-o atmosferă tensionată sau printr-o mână întinsă într-un moment de neîncredere, cât şi un cod de conduită asumat: noi respectăm valoarea şi adevărul indiferent unde le întâlnim.

creativitate până în miezul cărămizii
În relaţiile cu partenerii, creăm instrumente noi, adecvate situaţiilor unice cu care ne confruntăm. Firma noastră e una cu geometrie variabilă – pentru a valorifica talentul fiecărui angajat, flexibilizăm structurile şi procedurile de lucru şi evităm soluţiile liniare.

planificare încă de pe mal
Noi nu ne lăudăm că stim înota în condiţii de stress sau sub presiune. Noi eliminăm stressul şi presiunea prin planificarea atentă a timpului şi resurselor de care dispunem. În acest fel, obţinem rezultate excepţionale înainte de termen şi oferim clientului ultimul cuvânt în timp util.

loialitate în ambele direcţii
Afacerile sunt relaţii umane – bazate pe încredere şi menţinute prin loialitate. Noi oferim şi aşteptăm 100% loialitate, şi în perioade de boom, şi în perioade de recesiune. Politica noastră de rezolvare a diferendelor se bazează pe dialog, mediere şi pe credinţa că întotdeauna există o soluţie ce satisface ambele părţi.